Bouwen aan de toekomst van het verleden

De KLuHV is een vrijwilligersorganisatie die uw steun goed kan gebruiken. Door Flying Partner te worden helpt u ons het vliegend museum in stand te houden. Het Flying Partner Programma kost 75 euro per persoon per kalenderjaar. Uw eerste lidmaatschap duurt minimaal twee kalenderjaren. Gezinsleden kunnen zich ook aansluiten voor 15 euro per persoon per kalenderjaar.

  • Als Flying Partner wordt u (en eventueel uw gezinsleden) eenmaal per jaar uitgenodigd voor de Flying Partner bijeenkomst. U heeft dan de mogelijkheid om een vlucht te maken tegen kostprijs in een van onze historische vliegtuigen.
  • Als Flying partner krijgt u toegang tot het interne gedeelte van onze website waardoor u op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen binnen de KLuHV.
  • Als Flying Partner ontvangt u aantrekkelijke kortingen bij de aanschaf van artikelen uit de KLuHV shop.
  • Als Flying Partner ontvangt u vier keer per jaar onze nieuwsbrief " Kontakt" waarmee u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen de KLu Historische Vlucht.

Interesse?

Ga je dan nu registreren als Flying partner.

 

REGISTREREN ALS FLYING PARTNER

Klik hier om je te registeren als Flying Partner.

 

DONATIES, LEGATEN EN SPONSERING

Als je meer wilt doen voor de KLuHV, dan is dat zeer welkom. De meeste donaties zijn fiscaal gunstig - uiteraard zijn wij een ANBI-stichting. Elke donatie is maatwerk en dat bespreken we graag persoonlijk.

Klik hier om contact op te nemen.