Skip to main content

Externe Betrekkingen

De KLuHV is een volwaardig vliegbedrijf. Dit (vliegend) museum is ondergebracht in een stichting waarbij de Nederlandse militaire historie vliegend gehouden wordt door 250 vrijwilligers.

Het laten opereren van de vliegtuigen gebeurt onder de wettelijke Regeling Historische Luchtvaart. De Technische Dienst en de Vliegdienst voldoen aan alle eisen welke door de Inspectie Leefomgeving en Transport worden gesteld aan het onderhoud en veilig opereren met historische vliegtuigen.

U kunt bij ons terecht als u een evenement wilt organiseren waarmee u een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw relaties. Uw nieuwe product, de themadag, het congres of de teambuildingsessie blijft de aanwezigen nog jaren bij. Wij leggen u met passie uit hoe u op de militaire vliegbasis Gilze Rijen de vlieggeschiedenis van de Koninklijke Luchtmacht beleeft. U vergadert in een hangar tussen de historische vliegtuigen en u luncht, dineert of borrelt in de crewroom.

Tussendoor krijgen uw gasten, naast de presentatie en rondleidingen door de technische hangars, de exclusieve kans om mee te vliegen in toestellen waarvan er nog maar enkelen zijn. U bepaalt zelf hoe groot uw groep is, met zijn tweeën of met 1.000 mensen; het evenement wordt voor u op maat gemaakt.

Voor meer informatie staff.sales@kluhv.nl

Translate »